مکانیک خودرو
مکانیک خودرو



مکانیک خودر و-مطالب روز خودرو-مقاله -پرسش و پاسخ

 

 

 

لپ تاپ را بر روی پاها نگذارید!

 

افرادی که هنگام کار با لپ تاپ آنرا بر روی پاهایشان قرار می دهند باید بسیار مراقب باشند چون استفاده و قرار دادن لپ تاپ بر روی پاها به مرور به پوست بدن آسیب می رساند.
یک گزارش پزشکی اخیرا دریافته است که در مجاورت گرفتن پوست با دستگاه هایی مانند لپ تاپها در دوره های طولانی مدت نهایتا به نوعی سندرم به نام " سندرم برشتگی پوست"(Toasted Skin Syndrome) منتهی می شود که به علت گرمای زیاد ناشی از لپ تاپ ها رخ می دهد.
این سندرم بر روی قسمت ران پای چپ یک پسر بچه 12 ساله گزارش شده است که پوست کاملا بی رنگ و طرح اسفنجی شکلی را به خود گرفته بود.
یک نمونه دیگر از افراد مبتلا به این سندرم دانشجوی حقوق دانشگاه ویرجینیا می باشد که برای رنگ رفتگی پوست ملتهب پای خود مراجعه کرده بود.
پزشکان در ابتدا علت این عارضه پوستی را متوجه نشدند اما بعدا دریافتند که دانشجویان 6 ساعت در روز به کار با لپ تاپ مشغولند و این فرد تمام این مدت لپ تاپ با گرمای 125 درجه فارنهایت را بر روی پایش قرار می دهد.
به گفته محققان سویسی در موارد نادری این سندرم حتی قابلیت تبدیل شدن به سرطان پوست را نیز دارد.

تاثیر صفحه نمایش برروی صورت زنان!

 

 

زنانی که مدت زمان طولانی را در پشت کامپیوتر سپری می‌کنند دچار چین و چروک‌های صورت و افتادگی پوست می‌شوند.
دکتر مایکل پراگر یک جراح زیبایی در این باره گفت: امروزه شاهد افزایش پدیده‌ای به نام "صورت‌های مانیتوری" هستیم که در بسیاری از زنان شاغل که ساعت‌های طولانی با کامپیوتر کار می‌کنند دیده می‌شود. معمولا سرعت پیر شدن صورت در این زنان بیش‌تر از حد معمول است.
او در این باره گفت: اگر شما هم جزو افرادی هستید که در هنگام کار کردن با کامپیوتر اخم می‌کنید و بیش از حد تمرکز می‌کنید بدون تردید دچار چین و چروک در صورت و خصوصا روی پیشانی خود می‌شوید. مهم‌ترین دلیل این موضوع این است که زنان ساعت‌های طولانی روبه روی مانیتور می‌نشینند و در این مدت بسیار کم تغییر وضعیت می‌دهند.

ا

 

تمرینات بهبود و پیشگیری از سندرم تونل كارپال

 

تنگی کانال عصب مچ دست را سندرم تونل کارپال یا C.S.Tمیگویند. علایم بیماری زمانی بروز می کند که کانال عصبی که در ناحیه مچ دستقرار دارد تنگ می شود و باعث ایجاد فشار بر روی عصب مدیان مچ دست می شود.
علل و عوامل
معمولا به دلیل استفاده بیش از حد از مچدست به ویژه در موارد کارهای ظریف و تکراری ایجاد می شود و اصولا به دنبالانجام مکرر کارهایی که با دست و مچ انجام می شود علایم بروز می کند. شیوعاین بیماری در خانمهای خانه دار، بین سنین 30-40 سال، کاربران کامپیوتر،نجاران، تصویرگران، کارگران، قصابها و مکانیکهای خودرو و رانندگانماشینهای سنگین بیشتر است ؛ این اختلال همچنین متعاقب بعضی از بیماری هابه واسطه التهاب و تورمی که ایجاد می شود، نیز مشاهده می شود از جمله اینبیماری ها می توان به دیابت، کم کاری غده تیروئید، روماتیسم های مفصلی،حاملگی، نارسایی کلیه، شکستگی ها و صدمات اشاره کرد.



علائم و نشانه ها :
1-درد در انگشت شست، نشانه و میانی است به سمت ساعد و بازو هم کشیده می شود.
شب ها افزایش می یابد
با افزایش استفاده از دست مثل زمان رانندگی یا خواندن روزنامه افزایش می یابد
با تکان دادن و فشار به کف همان دست کاهش می یابد
2- بی حسی و سوزش در انگشت شست، نشانه و میانی که به سمت ساعد و بازو کشیده می شود.
3- احساس فشار در یک یا هر دو دست که گاهی این علایم متوجه ساعد می شود در موارد شدیدتر حتی شانه ها هم درگیر می شوند.
4- فلج انگشتان شست، اشاره، میانی و نصف انگشت چهارم در بعضی موارد
5- عدم توانایی در گرفتن اشیاء و افتادن اشیا از دست
6- تغییر شکل ناخنها و خشکی پوست دست و انگشتان
7-حساسیت به سرما



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نوشته شده در تاريخ شنبه 10 تير 1391برچسب:, توسط مهندس بهنام احمدیان |